Avantajele apartamentelor noi din ansambluri rezidentiale

apartamente-de-vanzareNu mai este o noutate pentru nimeni ca marile orase, Bucurestiul cu precadere, se extind catre zonele limitrofe, prin construirea unui numar foarte mare de ansambluri rezidentiale. De-a lungul anilor, au fost speculate in acest sens toate punctele Bucurestiului si s-a construit in toate zonele, indiferent ca este vorba de intens mediatizata zona de Nord sau de zona de Sud sau Vest a Capitalei.

Ba mai mult decat atat, preturile practicate pentru apartamente de vanzare in alte zone decat Nordul Capitalei au facut ca dezvoltarea zonei metropolitana a Bucurestiului sa se faca intensiv pe zona inconjuratoare a cartierelor precum Berceni, Pantelimon, Colentina sau Militari.

Apartamentele de vanzare in blocuri din ansambluri rezidentiale noi vin cu o serie de avantaje pe care blocurile vechi nu le au.

In primul rand, daca vorbim despre blocuri noi din zona de periferie a Capitalei vom remarca preturi mai accesibile decat cele din blocuri vechi situate mai aproape de centru. In al doilea rand este vorba despre spatiu mai mare, mai eficient impartit si arhitecturi mai moderne, comparativ cu spatiile mici si cu arhitectura de multe ori standard ale apartamentelor vechi, care nu lasa foarte multe optiuni interesante de amenajare a interiorului.

Un alt avantaj important al ansamblurilor rezidentiale noi sunt locurile de parcare, fie ele subterane sau supraterane. Parcarile fac din vechea problema a lasatului masinii la cateva sute de metri de casa sau a certurilor cu vecinul o simpla amintire.
Ansamblurile rezidentiale din jurul Bucurestiului sunt in general zone foarte bine deservite de centre comerciale fie de mari dimensiuni (in apropiere) fie de dimensiuni mai mici (chiar in incinta), adesea de gradinite si scoli, si chiar de locuri de joaca si uneori piscine, astfel incat locatarii sa aiba la dispozitie tot necesarul pentru a trai relaxat si fara griji.

Iar in final nu puteam uita de faptul ca apartamentele noi in ansambluri rezidentiale sunt favoritele bancilor pentru acordarea de credite ipotecare sau Prima Casa, ceea ce reprezinta un plus in optiunile clientilor.

FacebookGoogle+Twitter
admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cauta

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Printrenori © 2018 Toate drepturile rezervate