Casa de vis

materiale-de-constructiiStii si tu cum este. Strangi din dinti si faci ceea ce nu iti place neaparat, doar pentru ca, mai apoi, sa poti sa te bucuri de relaxare in spatiul la care ai visat. Fie ca asta este o vila sau este doar o garsoniera confort 3, toti muncim din greu sa putem sa avem propriul spatiu. Asta daca nu ne-am nascut norocosi si ai nostri ne-au dat, lasat sau cumparat casa. Nu este si cazul meu.

Din pacate nu am fost nascuta intr-o familie foarte bogata, insa nu pot sa ma plang. Ai mei mi-au oferit confortul necesar pentru o viata cat se poate de normala. Am tras tare de mica. Am fost premianta tot timpul si ai mei au cerut mereu excelenta de la mine. Am incercat din rasputeri sa ii fac sa simta ca si eu lupt impreuna cu ei pentru viitorul meu. Acum, odata cu terminarea studiilor a trebuit sa ma angajez. Dupa atata studiu intr-o facultate, burse si multa experienta de viata, am ajuns sa lucrez intr-o multinationala. Nu m-am obisnuit cu usurinta. Este foarte greu sa te obisnuiesti cu mediul asta. Dar am reusit. Ca de obicei am excelat si sunt rasplatita si financiar pentru asta. Asadar, a venit momentul sa imi construiesc casa de vis. Bineinteles ca ai ma ajuta cu sfaturi, insa am invatat sa fac research de una singura si am sa continui asa.

Este foarte greu sa cauti materiale de constructii si sa iti si dai seama daca sunt cele mai bune, cele mai durabile sau cele mai fezabile. In ideea ca sunt experta in IT, am decis sa fac reasearch de una singura si am descoperit ca cel mai bun site de profil este www.depozit-online.ro. Nu exista nimic sa nu fi cautat din ceea ce imi trebuie si sa nu fi gasit aici, asa ca sunt foarte norocoasa. Bine, norocul este doar o parte din ecuatie. Restul se bazeaza pe pregatire si experienta.

FacebookGoogle+Twitter
admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Printrenori © 2018 Toate drepturile rezervate