Ce este un polizor si cum il folosim

Polizorul de banc este de regula conceput pentru utilizarea de catre utilizatorii profesionisti, deoarece presupne un risc crescut cat si o experienta. Un polizor are motorul pe inductie cu rulmenti cu bile de calitate care functioneaza extrem de silentions fara a avea nevoie intretinere in plus. Discurile sale de polizat, mai ales daca alegem un polizor Optimus de calitate asigura rezultate optime in exploatare fiind ideal pentru realizarea operatiunilor de polizare si debavurare a sculelor.

Polizoarele au ca si componente principale doua discuri abrazive realizate din corindon, acestea sunt universale si pot fi folosite pentru o gama larga de prelucrari prin slefuire cu costuri destul de reduse. Toate modelele de polizoare de banc sunt facute pentru a fi folosite si de catre semi – profesionisti in slefuirea pieselor din metal. Un polizor de banc pentru metal este folosit, de regula, pentru a ascuti si a debavura scule, dar, are si o folosinta universala si este cel mai adecvat instrument ce poate fi folosit la slefuit pentru prelucrari de polizare a diverselor materiale asa cum sunt materialele metalice, materiale neferoase, materiale plastice, materiale din lemn si multe altele. Pietrele de la polizoare au, pe ambele parti, carcase care protejeaza operatorul impotriva emisiei de scantei. Polizorul este o masina – unealta pentru prelucrat metal si ea are in componenta urmatoarele elemente: piatra de degrosat, piatra de slefuit, aparatoare impotriva scanteilor, suport pentru piese diverse, cat si rezervor cu lichid de racire.

Operatiunea de polizare trebuie sa se faca cu o foarte mare precizie pentru ca piesa sa ajunga la forma si dimensiunile dorite prin urmare pietrele de polizat au o calitate foarte buna si asigura precizie ridicata in exploatare, acesta fiind un avantaj major. Totodata rezultatele optime in prelucrare cu polizorul sunt garantate si de motorul pe inductie cu care este dotata masina pentru slefuit metal.

FacebookGoogle+Twitter

Categories: Magazine Online Tags: ,

admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cauta

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Printrenori © 2018 Toate drepturile rezervate