Colectarea selectiva, acum mai usoara cu europubele din plastic

Colectarea selectiva si reciclarea sunt principalele probleme care au dus la marirea taxei de salubrizare in mai multe orase din tara. Pe de o parte locuitorii nu au de fiecare data instrumentele necesare pentru colectarea selectiva a gunoiului, la fel si firmele din diverse domenii, pe de alta parte firmele care colecteaza gunoiul nu pun la dispozitia oamenilor pubele sau containere speciale pentru colectare selectiva. Taxa poate scadea considerabil si problema colectarii selective poate disparea imediat daca firmele care se ocupa de colectare gunoiului din oras vor investi in europubele, la fel si autoritatile locale, unde e cazul.

Europubelele din plastic sunt rezistente, pot avea culori diferite pentru fiecare tip de material colectat selectiv, capacitatile lor ajung si la 360l asa ca gunoiul va fi strans mai rapid si mai eficient. Aceste europubele moderne sunt potrivite atat pentru colectarea deseurilor menajere, cat si pentru colectarea celor industriale, sunt rezistente la radiatii ultraviolete, la variatii de temperatura. Nu ocupa mult loc, se pot amplasa oriunde, se pot descarca rapid, sunt usor de manevrat, au roti speciale in parte inferioara, din materiale foarte rezistente.

Unele modele de europubele au si fante de sortare, capac semirotund cu orificii speciale pentru tipul de deseu colectat, capacitatile suportate fiind de pana la 110 kg. Avantajele utilizarii europubelelor din plastic sunt date de numarul mare de variante disponibile pe piata, de preturile relativ mici, de varietatea cromatica si de personalizarea lor usoara, dar si de calitatea superioara a plasticului folosit si de rezistenta mare la uzura, la trecerea timpului.

Odata cumparate si amplasate in oras, europubelele vor fi mai usor de folosit, mai ales cele cu orificii speciale pentru colectarea selectiva, cei care se ocupa de strangerea gunoiului vor avea munca mai usoara, autoritatile locale vor fi multumite iar taxele pentru cetateni legate de gunoi se vor micsora simtitor.

FacebookGoogle+Twitter

Categories: Magazine Online Tags:

admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cauta

Calendar

octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
« sept.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Printrenori © 2018 Toate drepturile rezervate