E-Cardul promoveaza online “Firma de Incredere”

firma-de-incredereVreti sa deveniti propietarul unui E-Card care sa va evidentieze ca “Firma de Incredere” ?
Promovarea online a tuturor firmelor de incredere din Romania se realizeaza cu ajutorul Centrului de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK din Bucuresti.

Proiectul desfasurat la nivel european pe teritoriul a sapte tari – Polonia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Republica Ceha, Slovacia si Estonia, iar in Romania este reprezentat de CCOC CBOK S.R.L., care promoveaza prin diverse motoare de căutare toate cartile de vizită electronice ale firmelor corecte, serioase, fara recenzii negative si reclamatii din partea clientilor si partenerilor in mediul online.

E-Cardul de pe pagina web a proiectului “Firma de Incredere” este accesibil pe toată perioada in care firma isi va desfasura activitatea. Taxa pentru activarea cartii de vizita electronica este unica, fapt ce poate fi confirmat de catre factura pe care v-o aduce curierul, unde veti putea gasi user-ul si parola pe care le veti folosi cand veti deveni propietarul un loc binemeritat pe site-ul “Firma de Incredere”. Folosirea E-Card-ului nu necesita nici o cheltuiala suplimentara. Promovare online la preturi accesibile si modeste, tinand cont de preturile exagerate care se practica pentru si o secunda de reclama.

Prin E-Card, dumneavoastra ca firma, va reactualizati in permanenta datele firmei, informatii despre programul de lucru, produse, productie, preturi, serviciile de calitate pe care le prestati, fotografii pe care doriti sa le postati in favoarea firmei dumneavoastra. In spatiul alocat firmei dumneavoastra din site-ul “Firma de Incredere” va promovati online si veti constata ca multe firme cu acelasi domeniu ca al dumneavoastra va vor contacta si veti gasi posibili clienti, parteneri si, cu siguranta, veti elimina concurenta.

E-Cardul este insotit de Certificatul “Firma de Incredere”, care va scoate in evidenta activitatea pozitiva pe care o prestati.

E-Cardul este un mijloc de a construi o imagine reala si corecta a firmelor in retelele sociale, precum si dincolo de acest mediu online. Viitorul partener primeste informatii despre firma respectiva care este corecta si caracterizata printr-o atitudine profesionistă privind cooperarea si mediul de afaceri.
CBOK organizeaza campanii de publicitate periodice ale tuturor firmelor care obtin Certificatul “Firma de Incredere”.

Fii “Firma de Incredere” si promoveaza-te online cu acest E-Card, beneficiaza de meritul ca faci parte dintr-un proiect care se desfasoara la nivel european!

FacebookGoogle+Twitter
admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cauta

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Printrenori © 2018 Toate drepturile rezervate