Nu aveti bani sa cumparati camioane de vanzare cu banii jos? Apelati la leasing

Nu toate firmele care au ca activitate principala transportul de marfuri si de produse isi permit sa isi cumpere camioane noi cu banii jos de fiecare data. Ca o alternativa foarte buna la cumpararea cu toti banii dati la inceput pe camioane firmele apeleaza la leasing. Leasingul permite achizitionarea unui autovehicul comercial care ramane proprietatea firmei de leasing pana la plata integrala. Practic camionul, de exemplu, se inchiriaza si se poate folosi oricand, insa anumite permisiuni trebuie cerute de la firma, de exemplu de iesire din tara.

La orice camioane de vanzare luate prin leasing politele de asigurare sunt obligatorii, impozitele pe autovehicul sunt platite de catre proprietar. Pentru cine doreste sa schimbe camionul inainte de incheierea contractului de leasing aceasta varianta permite acest lucru, autovehiculul se returneaza firmei si se incheie alt contract pentru un camion nou. Printre avantajele leasingului se numara anularea cheltuielilor mari initiale cu parcul auto, obtinerea de autovehicule comerciale moderne si cu eficienta sporita mai rapid, dupa terminarea perioadei de leasing se pot schimba autovehiculele depasite moral. Politica flexibila din domeniul leasingului, aprobarea rapida a cererilor si lipsa unor sisteme complicate de rambursare transforma aceasta varianta intr-una pe care orice transportator se poate baza la nevoie. Daca si dvs. vreti sa aveti camioane de vanzare noi in parcul auto propriu puteti apela la cefintrucks, firma cu 20 de ani experienta in domeniul auto, cu servicii complete de vanzare cumparare si service autorizat, piese de schimb pentru toate marcile de camioane. La Cefin Trucks gasiti dobanda mica la leasing, pentru achizitionarea de vehicule rulate, camioanele rulate multibrand sunt in conditie tehnica excelenta, perioada de finantare este de pana la 96 de luni.

Finantarea este in euro cu doar 3.9% dobanda si in lei cu 4.9% dobanda. In functie de ce asigurator agreati puteti opta pentru cote de asigurare preferentiale. Masa autorizata acceptata este de peste 3.5 tone, persoanele fizice si juridice care acceseaza oferta trebuie sa fi avut minim sase luni de activitate inainte sa doreasca leasingul.

FacebookGoogle+Twitter
admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cauta

Calendar

mai 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Printrenori © 2018 Toate drepturile rezervate