Reumplere cu kit de reincarcare sau reumplere la un centru specializat? Ce alegem?

Reumplerea cartuselor este cea mai la indemana operatiune. Costurile cartuselor noi sunt destul de mari asa ca multi dintre cei care au imprimante aleg aceasta varianta. Reincarcarea cartuselor se poate face acasa sau la un centru specializat in reumplere cartuse imprimanta Brasov. Care e deosebirea dintre cele doua procedee? Reumplerea la domiciliu nu este o reusita de fiecare data, se face destula mizerie cat sa nu mai repeti si a doua oara procesul. De multe ori nu ai cum sa nimeresti cantitatea de tus suportata de cartus, cu tonerul e si mai greu.

Acasa, reumplerea unor cartuse imprimante se realizeaza cu ajutorul unui kit de reincarcare, compatibil, pretul kit-urilor este mic si in fiecare se gaseste seringa, suportul, ghidul de utilizare. Cand se termina tusul din kit se cumpara doar tusul care costa cateva zeci de lei, se gaseste peste tot. Reincarcarea cu ajutorul kit-ului este riscanta pentru ca poate deteriora partea activa a cartusului, dupa reincarcari de acest fel imprimanta poate da diverse erori si cartusele pot sa nu mai fie recunoscute. Calitatea imprimarilor va scadea considerabil, tusul inlocuit nu va fi la fel ca unul original, metoda de reumplere va fi una care va genera destule erori de printare. Spre deosebire de aceasta varianta reumplerea intr-un centru specializat in reumplere cartuse imprimanta Brasov este realizata de profesionisti, se folosesc instrumente si utilaje de calitate, speciale pentru reincarcari, tusul introdus in cartuse imprimante este aproape la fel de bun precum cel original, este compatibil si nu genereaza erori de printare.

Cartusele se curata inainte de reumplere, sunt testate si reparate eventual, partea activa ramane intacta. Pentru mai multe reincarcari succesive se pot primi reduceri, preturile reincarcarilor sunt destul de mici si oricine isi poate permite un refill. La o firma specializata in reincarcari puteti primi si sfaturi de utilizare si intretinere, toate operatiunele sunt facute in siguranta, imprimanta pe care se vor reinstala cartusele nu va genera erori, acestea vor fi „vazute” si mecanismul imprimantelor va functiona impecabil.

FacebookGoogle+Twitter
admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cauta

Calendar

martie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Printrenori © 2018 Toate drepturile rezervate